Luota asiantuntijaan - Ilmalämpöpumput asennettuna ammattitaidolla!

Valitessasi meidät saat luotettavan ja laadukkaan kumppanin ilmalämpöpumppujen asennuksiin sekä huolto töihin. Ota yhteyttä tänään ja anna meidän auttaa sinua luomaan mukavan ja energiatehokkaan sisäilmaston!

Oletko muistanut puhdistaa ilmalämpöpumppua?

Säännöllinen puhdistaminen ja huolto auttavat pitämään ilmalämpöpumpun tehokkaana ja toimintavarmana. Tärkeimpiä puhdistettavia osia ovat yleensä suodattimet, jotka keräävät pölyä ja likaa.

Ilmalämpöpumppujen asennus

Asennamme ilmalämpöpumpun sinun kotiin, mökille, toimistoon tai muuhun tilaan. Sisältäen asennuksen vaatimien putkistojen ja ohjausjärjestelmän asentamisen.

Ilmalämpöpumppujen puhdistukset

Säännöllinen pesu ja ylläpito auttavat varmistamaan ilmalämpöpumpun pitkäikäisyyden ja hyvän toiminnan. Suositeltavaa on pestä ilmalämpöpumppu noin joka toinen vuosi tai tarpeen mukaan riippuen ympäristö olosuhteista ja käyttöasteesta.

Korjaus

Korjaukset voivat kohdistua erilaisiin ongelmiin, kuten toimintahäiriöihin, äänihäiriöihin tai tehon laskuun. Ammattitaitoinen Jim Lindqvist tarjoaa luotettavia ja asiantuntevia ilmalämpöpumppujen korjaus palveluita.

Voit luottaa meihin ilmalämpöpumppujen asennuksessa & huoltotöissä.

Tarjoamme takuun työllemme ja asennukselle, joten voit olla huoletta ja luottaa siihen, että teemme työmme huolellisesti ja ammattitaidolla.

Ilmalämpöpumppujen viilennyksessä käytetään yleensä suodattimia, jotka pystyvät poistamaan ilmasta pölyä, allergeeneja ja muita epäpuhtauksia. Tämä parantaa sisäilman laatua ja tarjoaa mukavamman ja terveellisemmän asumis- tai työympäristön.

Ilmalämpöpumput ovat yleisesti ottaen erittäin energiatehokkaita lämmitysjärjestelmiä. Ne hyödyntävät lämpöenergiaa ilmaisesta ympäristöstä ja siirtävät sen sisätiloihin. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin lämmityskustannuksissa.

Ilmalämpöpumppujen asennus & huolto Pohjanmaan alueella.

Miksi valita meidät ?

Numerot sen kertovat

Asiantuntijaohjausta ja neuvontaa ilmalämpöpumppujen valinnassa, toiminnassa ja energiatehokkuudessa.

Asennettua ilmalämpöpumppua
+ 0
Korjattua ilmalämpöpumppua
+ 0
Huolettua ilmalämpöpumppua
+ 0

Mitä meistä sanotaan?

Asiakkaamme ovat kommentoineet

Olen erittäin tyytyväinen ilmalämpöpumppuasentajan palveluun. Asennus sujui vaivattomasti ja asentaja oli ystävällinen. Ilmalämpöpumppu toimii erinomaisesti ja olen huomannut merkittävän eron lämmityskustannuksissa. Suosittelen FMA Lindqvistiä lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltopalveluita

5/5

Palvelu oli erinomaista! Olit ammattitaitoinen ja suoritit asennuksen huolellisesti ja tehokkaasti. Olit ystävällinen ja vastasit kaikkiin kysymyksiini ammattitaitoisesti. Ilmalämpöpumppu toimii erinomaisesti ja olen todella tyytyväinen sen suorituskykyyn.

5/5

Erinomainen palvelu! Asentaja oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Ilmalämpöpumppuasennus sujui vaivattomasti ja pumppu toimii erinomaisesti. Suosittelen heidän palveluitaan!

5/5

Mahtavaa palvelu!

5/5

Jim Lindqvist on luotettava ja kokenut ilmalämpöpumppujen asentaja

Jim on tunnettu ystävällisestä ja avuliaasta asiakaspalvelusta. Hän kuuntelee asiakkaiden tarpeita ja tarjoaa asiantuntevia neuvoja ja suosituksia sopivan ilmalämpöpumpun valinnassa.

jj
fgggg
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (3)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (4)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (2)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (1)
Puhelin:

050 490 9540

Sähköposti:

lindqvist.huolto@gmail.com

Aukioloajat:

Sopimuksen mukaan

fi