Lita på experten - Luftvärmepumpar installerade med yrkeskunskap!

När du väljer oss får du en pålitlig och högkvalitativ partner för installation och service av luftvärmepumpar. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig skapa en bekväm och energieffektiv inomhusmiljö!

Har du kommit ihåg att rengöra luftvärmepumpen?

Regelbunden rengöring och underhåll hjälper dig att hålla din luftvärmepump effektiv och tillförlitlig. De viktigaste delarna att rengöra är vanligtvis filtren, som samlar upp damm och smuts.

Installation av luftvärmepumpar

Vi installerar luftvärmepumpar till ditt hem, stuga, kontor eller annat utrymme. Inklusive installation av nödvändiga rörledningar och styrsystem.

Rengöring av luftvärmepumpar

Regelbunden rengöring och underhåll hjälper till att säkerställa luftvärmepumpens livslängd och maximal prestanda. Vi rekommenderar att du tvättar din luftvärmepump ungefär vartannat år eller vid behov beroende på miljöförhållanden och användning.

Reparation

Vi kan reparera olika problem, såsom funktionsfel, ljudproblem eller strömavbrott. Professionella Jim Lindqvist erbjuder pålitliga och sakkunniga reparationstjänster för luftvärmepumpar.

Du kan lita på oss när det gäller installation och underhåll av luftvärmepumpar.

Vi erbjuder en garanti på vårt arbete och installation, så att du kan vara säker på att vi kommer att göra vårt jobb med omsorg och professionalism.

Luftvärmepumparna använder vanligtvis filter för att kyla luften, vilket kan avlägsna damm, allergener och andra föroreningar från luften. Detta förbättrar inomhusluftens kvalitet och ger en bekvämare och hälsosammare boende- eller arbetsmiljö.

Luftvärmepumpar är generellt mycket energieffektiva värmesystem. De tar tillvara värmeenergi från luften och överför den inomhus. Detta kan leda till betydande besparingar i uppvärmningskostnader.

Installation och underhåll av luftvärmepumpar i Österbotten.

Varför välja oss ?

Siffrorna ger en bild av läget

Expertvägledning och råd om val, drift och energieffektivitet för luftvärmepumpar.

Installerade luftvärmepumpar
+ 0
Reparerade luftvärmepumpar
+ 0
Service av luftvärmepumpar
+ 0

Vad säger de om oss?

Våra kunder har kommenterat

Jag är mycket nöjd med tjänsten från luftvärmepumpinstallatören. Installationen gick smidigt och montören var vänlig. Luftvärmepumpen fungerar perfekt och jag har märkt en betydande skillnad i mina uppvärmningskostnader. Jag skulle varmt rekommendera FMA Lindqvist till alla som behöver installation och underhåll av luftvärmepumpar.

5/5

Tjänsten var utmärkt! Du var professionell och utförde installationen noggrant och effektivt. Du var vänlig och svarade professionellt på alla mina frågor. Luftvärmepumpen fungerar perfekt och jag är mycket nöjd med dess prestanda.

5/5

Utmärkt service! Installatören var professionell och vänlig. Installationen av luftvärmepumpen gick smidigt och pumpen fungerar perfekt. Jag rekommenderar starkt deras tjänster!

5/5

Bra service!

5/5

Jim Lindqvist är en pålitlig och erfaren installatör av luftvärmepumpar

Jim är känd för sin vänliga och hjälpsamma kundservice. Han lyssnar på sina kunders behov och erbjuder expertråd och rekommendationer om hur man väljer rätt luftvärmepump.

jj
fgggg
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (3)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (4)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (2)
WhatsApp Image 2023-05-19 at 22.16.43 (1)
Telefon:

050 490 9540

E-post:

lindqvist.huolto@gmail.com

Öppettider:

I enlighet med avtalet

sv_SE